Bed & Breakfast

 

Bed en Breakfast

 

Op Landgoed Vledderhof vindt u een goede rookvrije Bed & Breakfast faciliteit op een wel heel bijzondere locatie ! Landgoed Vledderhof maakt deel uit van een uitgestrekt natuurreservaat dat onderdeel is van het Drents Friese wold dat tezamen ruim 5000 hectare natuur bestrijkt.

 

Landgoed Vledderhof heeft slechts één luxe suite, bestaande uit meerdere ruime kamers.
U bent dus altijd onze enige gast !

 

Wij ontvangen u vanwege het voorbereiden van de kamers graag vanaf 16:00 uur. U heeft dan alle tijd om uw suite ‘In den Engel’ in alle rust te beleven.

 

Ook in de avond kunt u zich op Vledderhof goed vermaken. U kunt verschillende wandelingen op het landgoed maken. Al dan niet na een wandeling, kunt u genieten van een goed glas wijn met uitzicht over de rustieke landerijen waar onze kudde Schotse Hooglanders grazen !

 

Suite ‘In den Engel’:

 

Uw logeerverblijf bestaat uit meerdere kamers. De zitkamer heeft een prachtig uitzicht op de achtertuin van Landgoed Vledderhof. Eeuwen oude beukenbomen, rododendrons, een terras met dakplatanen, een lindelaantje, de kruiden- en bloementuin, én een imposante vijver vormen uw uitzicht. Als u geluk hebt kunt u de reeën zien lopen !

 

U kunt hier heerlijk tot rust komen en vele uurtjes lekker lezend doorbrengen ! Uw zitkamer is voorzien van een goede geluidsinstallatie en ook een verscheidenheid aan muziek is aanwezig. Tevens is een klimaatkast aanwezig met diverse gekoelde dranken, net zoals verschillende ‘ongekoelde’ rode wijnen en goede glazen daarvoor.

 

Via een 200 jaar oud preekstoeltrapje betreedt u de luxe badkamer voorzien van stortdouche en een aparte badgelegenheid !

 

De slaapkamer van 70 m2 is gelegen aan de voorzijde van Vledderhof en voorzien van een vorstelijk boxspring bed.

 

In combinatie met onze Bed & Breakfast Drenthe faciliteit bieden wij u de mogelijkheid om voor één of meerdere dagen een open oldtimer te huren. Zie voor aanvullende informatie het kopje ‘Oldtimers’.

 

Zowel onze rookvrije Bed & Breakfast faciliteit als onze auto’s zijn ingericht op steeds 2 volwassen personen.

 

Scroll To Top