Oldtimers

Oldtimer huren

 

Je ziet ze wel eens gaan over de polderweggetjes, mensen met wapperende haren in zo’n sympathieke oude auto. Dit kunt u nu ook !

 

Al vele jaren genieten wij van het rijden in open oldtimers. De vele enthousiaste reacties op oldtimers in het algemeen, brachten ons ertoe dit genieten ook voor mensen beschikbaar te maken die zelf niet over een oldtimer beschikten.

 

In de praktijk blijken er nogal wat nadelen te kleven aan het hebben van een eigen oldtimer. Een goede en betrouwbare auto is niet goedkoop en je moet nog behoorlijk technisch zijn ook. Daarnaast moet je de auto goed kunnen stallen en er de tijd voor hebben om de auto netjes en rijdbaar te houden. Een eigen auto blijkt niet voor iedereen weggelegd. Maar dat hoeft ook niet !

 

U kunt op Landgoed Vledderhof in combinatie met onze Bed & Breakfast faciliteit zorgeloos een oldtimer huren, u kunt bijvoorbeeld een Morgan huren, of een MG TD huren. Dus ook als u verder weg woont, is het mogelijk om goed uitgerust te vertrekken. Zie voor aanvullende informatie ‘Bed & Breakfast’ op deze site.

 

U kunt een dag mooi weer nu extra betekenis geven door er in een open oldtimer op uit te trekken. U krijgt een goed gevulde picknickmand mee. Uw dag kan niet meer stuk !

Scroll To Top