De auto’s

de Auto’s waarmee u op pad kunt

 

MG TD 1952

Deze MG TD is in Engeland in 1952 met de hand gebouwd. Deze auto heeft nog een los chassis waarop een body geplaatst is. De body is om een essenhouten frame gevormd, zoals dat bij vele oude Engelse sport auto’s het geval is. Het is knap hoe men in die tijd al zulke goed sturende auto’s kon bouwen. Dit heeft met name te maken met de grote race-ervaring die de Engelsen in die tijd al hadden.

 

Deze MG TD is gezien de leeftijd geen volbloed sportwagen voor het snelle werk. Het directe sturen in combinatie met het open rijden met het zicht op de sympathieke trillende koplampen, maakt het rijden in deze fijne auto tot een bijzondere en romantische beleving. Deze auto is niet geschikt voor mensen die langer zijn dan 1.85 m.

 

Deze auto kost € 365,= per dag, zie voor aanvullende informatie ‘de tarieven’.

MORGAN PLUS 4

 

Deze Wide Body Morgan is van 1998 en zoals alle Morgan’s volgens de traditie volledig met de hand gebouwd. Ook deze auto beschikt over het essenhouten binnenframe waar de body met de hand omheen is gevormd. De look van vroeger met de techniek van deze tijd.

 

Dit fraaie donkergroene exemplaar heeft beige lederen bekleding en fraaie chromen spaakvelgen. De power in samenhang met de enorme wegligging maken het rijden in deze sfeervolle volbloed sportwagen tot wel een heel bijzondere ervaring. De Morgan is geschikt voor de iets langere personen tot 1.95m.

 

Deze auto kost € 615,= per dag, zie voor aanvullende informatie ‘de tarieven’.

Scroll To Top