Lex & Marian

 

Heeft u genoten; deel uw ervaring met ons..

 

null
Het is vroeg in de avond als we net buiten Vledder landgoed Vledderhof oprijden. Het afnemende zonlicht geeft de in bloei staande rododendrons aan weerszijden van de oprijlaan een warme kleur. Als we aan het eind de bocht door draaien zien we het prachtig gerestaureerde landhuis met aangrenzende schuur. Wat een aankomst!
De suite straalt dezelfde rust uit als de omgeving en het uitzicht op de tuin met vijver en de grazende Schotse Hooglanders is werkelijk top. Dit belooft een prachtig weekend te worden.
En dat werd het ook. We hebben genoten van de natuur in het Drents Friese Wold, het heerlijke ontbijt in de bibliotheek, het waanzinnige geluid in de thuisbioscoop en jullie zullen vast onze lach op ons gezicht nog wel herinneren na een dagje toeren in de Morgan.

Vlak voordat we vertrokken kregen we de vraag wat ons het meest is bijgebleven. Toen moesten we jullie het antwoord wat schuldig blijven, maar inmiddels zijn we erachter: Erik, Ineke, het is het pure idee achter jullie opzet en de warme en persoonlijke invulling ervan.

Als we nog eens willen onthaasten, dan hebben we alvast een adres.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Met vriendelijke groeten,

Lex & Marianne

Scroll To Top